Scroll verder en klik onder het artikel op jou favoriete shop om direct te bestellen. Je kunt ook meerdere shops bezoeken en vergelijken!

Real Madrid trainingspak 2014/2015

Wil jij er net zo bijlopen als Christiano Ronaldo in het seizoen 2014/2015? Vind jij Real Madrid het mooiste team van Spanje en wil jij je daar ook naar kleden? Zoek niet verder! Het nieuwe Real Madrid trainingspak voor het seizoen 2014/2015 is per direct leverbaar. Net als vorig jaar zijn er ook dit jaar weer twee varianten van het trainingspak leverbaar. Beide varianten hebben een zwarte broek, maar het trainingsjack verschilt. Er is voor het seizoen 2014/2015 een witte en een zwarte variant leverbaar. De witte variant heeft mooie zwarte accenten, waaronder het adidas logo, het clublogo van Real Madrid en de karakteristieke strepen van de shirtsponsor. Bij de zwarte uitvoering van het Real Madrid trainingspak zijn deze accenten wit gekleurd net als op de trainingsbroek van de club. Beide trainingspakken hebben een aantal paarse accenten, kleuren die we niet eerder terugzagen op het trainingspak. Deze accenten vinden we terug op de schouders en in de kraak van het jack. Het trainingspak is van polyester en heeft een tweetal zakken in de jas en de broek.

Overige Real Madrid trainingskleding

Naast het Real Madrid trainingspak is het ook mogelijk om de andere trainingskleding van Real Madrid te kopen. Denk hierbij aan het Real Madrid trainingsshirt en de Real Madrid polo. Beide leverbaar in beide kleuren van het Real Madrid shirt, zowel uit als thuis. Daarnaast kun je ook het populaire Real Madrid Anthem jacket bestellen tezamen met de Real Madrid sweater. Deze kleding stukken zullen dit jaar alleen met wit als hoofdkleur leverbaar zijn.

Wil je het Real Madrid thuisshirt 2014/2015 of het Real Madrid uitshirt 2014/2015 kopen? Klik dan in het menu op je keuze. Voor alle producten zijn vaak ook kindermaten verkrijgbaar. Klik daarvoor verder op het product naar keuze.

Kenmerken

  • Het Adidas- en clublogo is geborduurd aan de voorzijde van het Real Madrid trainingspak
  • De pijpen van de broek hebben onderaan een wijde structuur en bevatten een rits
  • Erg veel details zoals wit en oranje ritssluitingen
  • Het jasje en de broek bevatten twee ritszakken
  • Materiaal: 100% polyester
  • Wasbaar op 30°C

Bedrukking

Wil je het Real Madrid tenue laten bedrukken met de officiële letters? Dat kan bij een van onze aanbieders! Je kunt ervoor kiezen om een shirt met eigen naam te laten bedrukken of kiezen voor een van de Real Madrid spelers.