Scroll verder en klik onder het artikel op jou favoriete shop om direct te bestellen. Je kunt ook meerdere shops bezoeken en vergelijken!

Real Madrid trainingspak 2017/2018

Na het lange wachten, zijn dan ook eindelijk de nieuwe trainingspakken 2017-2018 van Real Madrid officieel gelanceerd. De trainingspakken zullen door Real Madrid voornamelijk gedragen worden tijdens de voorbereidingen op de wedstrijden, tijdens de trainingen en tijdens de warming up. Er zijn twee trainingspakken gelanceerd dit seizoen. De ene zal gedragen worden tijdens de voorbereiding op de thuiswedstrijden en de andere zal voornamelijk gedragen worden tijdens de voorbereiding van de uitwedstrijden. De trainingskleding van Real Madrid is gebaseerd op het Adidas Tyro template. Deze trainingspakken zullen hieronder worden toegelicht.

Trainingspak wit

Het eerste trainingspak van Real Madrid 2017-2018 is in de kleur wit en grijs en bevat neon gele accenten. Het jasje van het trainingspak is in de kleur wit, dit is hetzelfde als het nieuwe thuisshirt. Het trainingsjasje heeft een mooie hoge hals die helemaal gesloten kan worden. Aan de onderkant zijn twee horizontale banen te vinden in twee kleuren, namelijk: donkergrijs en neon geel. Op de linkerborst van het jasje is het logo te vinden van de club en op de rechterborst van het jasje staat het logo van kledingsponsor Adidas. Op de borst van het jasje staan dunne verticale banen. Over de schouders en de mouwen van het jasje lopen de kenmerkende Adidas strepen in een donkergrijze kleur. Het witte trainingsjasje beschikt over twee steekzakken. De bijpassende trainingsbroek is grijs van kleur en heeft neon gele Adidas strepen over de zijkant. Ook het logo van Adidas is op de broek te vinden.

Trainingspak grijs

Het tweede trainingspak van Real Madrid 2017-2018 is donkergrijs van kleur en bevat ook de neon gele accenten zoals het vorige trainingspak. Het jasje/sweater heeft een hoge hals met een rits aan de zijkant. Dit doet het meer lijken op een sweater. Aan de onderkant van het jasje zijn twee banen te vinden in de kleur grijs en neon geel. De borst wordt gekenmerkt door dunne verticale banen, net als op het witte trainingspak. Op de linkerborst van het jack is het logo te vinden van de club Real Madrid met neon gele accenten, en op de rechterborst is het logo van de kledingsponsor Adidas te vinden. Over de schouders en de mouwen staan ook weer de drie kenmerkende strepen van Adidas. De bijpassende trainingsbroek is geheel in het grijs met dezelfde neon gele details. Denk aan de kenmerkende Adidas strepen over de zijkanten van de broekspijpen, en op beide broekspijpen staan ook de logo’s van de club en van Adidas.

Overige trainingskleding

Afgezien van de nieuwe trainingspakken, uittenue en het thuistenue heeft Real Madrid uiteraard nog andere kleding nodig om in te trainen. De collectie overige trainingskleding bevat een polo, trainingstrui, trainingsshirt en een sweater. Al deze producten zullen hieronder kort worden toegelicht. Alle producten zijn in twee kleuren beschikbaar, wit en donkergrijs.

Polo

De nieuwe polo van Real Madrid ziet er ook dit seizoen weer erg stijlvol uit. De polo heeft een mooie kraag en heeft net zoals de andere trainingskleding neon gele en grijze accenten. Over de schouders van de polo lopen de drie kenmerkende Adidas strepen en aan de onderkant van de polo zijn twee banen te vinden in twee verschillende kleuren (dit hangt af van de kleur polo). Op de linkerborst staat het logo van de club en op de rechterborst staat het logo van Adidas.

Trainingstrui

De trainingstrui van Real Madrid 2017-2018 is geheel wit (of donkergrijs) met donkergrijze en neon gele accenten. Deze neon gele accenten zijn te vinden aan de onderkant van de trui. De trui bevat een hoge hals en heeft een kleine rits aan de zijkant van de hals. Over de schouders en de mouwen loopt een donkergrijze Adidas streep. Op de borst zijn verticale dunne strepen te vinden. Op de linkerborst van de trui staat het logo van de club en op de rechterborst staat het logo van de kledingsponsor.

Trainingsshirt

Het trainingsshirt van Real Madrid is wit van kleur en heeft donkergrijze en neon gele details, deze details komen ook terug in het thuisshirt, uitshirt en trainingspak. Over de schouders en de mouwen loopt in een donkergrijze kleur de kenmerkende strepen van Adidas. De borst wordt gekenmerkt door dunne verticale banen. Aan de onderkant van het shirt zijn twee banen te vinden in de kleur neongeel en donkergrijs (bij het donkergrijze shirt is dit lichtgrijs). Op de linkerborst staat het logo van de club en op de rechterborst staat het logo van Adidas, de kledingsponsor van Real Madrid.

Sweater

De nieuwe sweater van Real Madrid 2017-2018 zit erg comfortabel vanwege de stof waar deze van is gemaakt. Ook deze trui sluit perfect aan bij het design van de andere trainingskleding. De sweater heeft een mooie ronde hals. Over de mouwen en schouders is weer het kenmerkende Adidas streepje te vinden, en aan de onderkant de horizontale banen in twee verschillende kleuren. Op de borst zijn de logo’s te vinden van de club en van de kledingsponsor Adidas.

Op zoek naar iets anders?

Geen interesse in het Real Madrid trainingspak 2017-2018? Je kunt hier ook het volledige tenue uit en thuis van Real Madrid 2017-2018 kopen. Deze kun je kopen door op de linksboven aan de pagina te klikken.

Kenmerken

  • Het Adidas- en clublogo is geborduurd aan de voorzijde van het Real Madrid trainingspak
  • De pijpen van de broek hebben onderaan een wijde structuur en bevatten een rits
  • Erg veel details zoals wit en neon gele ritssluitingen
  • Het jasje en de broek bevatten twee ritszakken
  • Materiaal: 100% polyester
  • Wasbaar op 30°C

Bedrukking

Wil je het Real Madrid tenue laten bedrukken met de officiële letters? Dat kan bij een van onze aanbieders! Je kunt ervoor kiezen om een shirt met eigen naam te laten bedrukken of kiezen voor een van de Real Madrid spelers.