Wed nu 50 euro gratis op de Eredivisie!

Real Madrid trainingspak 2013/2014

Koop hier het volledige Real Madrid trainingspak extra voordelig!

Real Madrid trainingspak 2013/2014 wit

Real Madrid Anthem Jacket 2013/2014

Real Madrid trainingspak 2013/2014 zwart

Real Madrid trainingsshirt 2013/2014 blauw of wit

Real Madrid sweater 2013/2014

Real Madrid polo 2013/2014 blauw of wit
Real Madrid trainingspak 2013/2014

Het nieuwe Real Madrid trainingspak is per direct leverbaar. Er zullen dit jaar twee varianten van het trainingspak leverbaar zijn. Beide varianten hebben dezelfde trainingsbroek, maar het jasje is anders. De witte variant van het Real Madrid trainingspak is namelijk volledig wit met goud/gele accenten en beschikt over een capuchon. Ideaal voor de regen in ons koude kikkerlandje. Op de borst van het Real Madrid trainingspak staan zoals altijd het logo van Real Madrid en het logo van shirtsponsor Adidas. Over de schouders en mouwen van het Real Madrid trainingspak lopen de karakteristieke adidas strepen. Deze logo's en strepen zien we ook terug bij de zwarte variant van het Real Madrid trainingspak. Ook heeft deze versie van het trainingspak goud/gele accenten. De onderkant van het trainingsjack is echter zwart, wat beter match bij de trainingsbroek die voor beide varianten van het Real Madrid trainingspak hetzelfde is. Een ander verschil is dat de zwarte versie geen capuchon heeft, maar een normale kraag.

Naast het Real Madrid trainingspak is het ook mogelijk om de andere trainingskleding van Real Madrid te kopen. Denk hierbij aan het Real Madrid trainingsshirt en de Real Madrid polo. Beide leverbaar in beide kleuren van het Real Madrid shirt, zowel uit als thuis. Daarnaast kun je ook het populaire Real Madrid Anthem jacket bestellen tezamen met de Real Madrid sweater. Deze kleding stukken zullen dit jaar alleen met wit al hoofdkleur leverbaar zijn.

Wil je het Real Madrid thuisshirt 2013/2014 of het Real Madrid uitshirt 2013/2014 kopen? Klik dan in het menu op je keuze. Voor alle producten zijn vaak ook kindermaten verkrijgbaar. Klik daarvoor verder op het product naar keuze.

Real Madrid trainingspak 2013/2014 kemerken

- Het Adidas- en clublogo is geborduurd aan de voorzijde van het Real Madrid trainingspak
- De pijpen van de broek hebben onderaan een wijde structuur en bevatten een rits
- Erg veel details zoals wit en oranje ritssluitingen
- Het jasje en de broek bevatten twee ritszakken
- Materiaal: 100% polyester
- Wasbaar op 30C